Mijn naam is Trijntje Timmer. Geboren in Finsterwolde.
Ik woon in Beerta, ben getrouwd en heb 2 dochters.
Ik werk op een gesloten afdeling met dementerenden.
Mijn grootste hobby is fotograferen.

Wat mij het meest aanspreekt in de wereld van fotografie is de het verhaal vertellen en het er dromerig  laten uitstralen .

Mijn camera ligt altijd klaar .
Ik heb bij Karen Klein meerdere workshops gevolgd o.a. basisfotografie, portretfotografie, straatfotografie en avond fotografie. In 2018 2 volle dagen de workshop bij Peter Lammers gevolgd van Bruidsfotografie . In november 2018 heb ook ik de workshop '' Moment design,, van Peter Lammers gevolgd waar ik weer veel handvaten kreeg om me nog beter te ontwikkelen. In 2020 februari bij Willie Kers ( https://williekers.nl )  de opleiding tot lichtfotograaf gedaan en geslaagd , wat weer voor mij een heel andere kijk op het fotograferen is. Mijn style ondekt en vooral het licht zien.

Op mijn werk, in het verpleeghuis, heb ik een kleine expositie van mijn foto's.

Wil u of jullie een fotoshoot laat mij het weten. Ik kan eventueel ook bij u thuis wat foto`s maken ik heb kleding en wat attributen om het nog mooier te maken .Of we maken en afspraak op een mooie locatie in de buurt.
Kijk gerust verder op de website en aarzel niet om contact met me op te nemen via het contactformulier, de mail of via mijn Facebook pagina. , WhatsApps en of Messenger. 

Hopelijk tot ziens!