Evenementen : Ik maak foto`s bij evenementen in het Oldambt.

 Voor www.oldambtnu.nl  ,de Beesterzunne (dorpskrantje).


Familie shoot: Het liefst ga ik naar buiten om de foto te maken.

We spreken een locatie af en datum, en maken leuke spontane foto's. speelgoed mee spelletjes doen om zo spontaan alles op de foto te zetten.


Love shoot:   Is voor iedereen die de liefde wil vieren; of je nu pas verkering hebt of misschien al 20, 30 of 40 jaar getrouwd bent; het maakt niet uit! Het is een geweldig cadeau voor een huwelijksjubileum; om zomaar te geven aan elkaar of om te vragen als geschenk.
Het resultaat van de fotoshoot zie je na een paar weken: pure beelden van jullie liefde voor elkaar. Mooie beelden die je er elke keer weer aan herinneren wat het meest dierbare in je leven is en een ervaring waar je telkens weer met liefde en plezier aan terug denkt!


Bruidfotografie : De mooiste dag van je leven in beeld brengen. Zodat je het later weer opnieuw kunt beleven.

Voordat de grote dag is aangebroken maken we even kennis met elkaar. Een gesprek om mekaar wat te leren kennen.

Heb je leuke ideeën?  Dan maak ik er een mooie reportage van. 

Een mogelijkheid is om de mooiste foto's af te laten drukken bij Profotonet.

Dit is wat  jullie kan bieden:

Pakket 1 : Alleen  het  maken van foto`s in het gemeentehuis of kerk .

Pakket 2 : De voorbereidingen en het gemeentehuis  of kerke en shoots buiten en op een eigen gekozen locatie.

Pakket 3: Voorbereidingen gemeentehuis of kerk shoot met familie en avond bij het feestje

Ik verstuur alle foto in grote bestanden naar jullie toe zonder logo met logo in klein bestand.

 

Alle foto via Wetransfer of op USB stikje ongeacht hoeveel foto ik maak . Gesorteerd en bewerkt.

Voor een meerprijs maak ik er een mooie album van bij Profotonet dit bedrijf heeft professionele fotoboeken.


Bollebuik shoot  : Een zwangerschap is ook en blijde gebeurtenis. Ik kan hiervoor bij de thuis komen of we zoeken buiten een mooie locatie. Een Melk-Bad fotoshoot gedaan. Eens wat anders als een foto op een buitenlocatie is de zwangerschapsfoto in een melk bad, en ook zeer geschikt met je pasgeboren baby.
Een paar jaar geleden al een trend in Amerika en in Nederland zie je het ook steeds vaker, mooie foto's tijdens de zwangerschap of van een pasgeboren baby in een bad met melk en bloemen.

 


Newborn fotografie. 

In de eerste drie weken van de geboorte van jullie dochter of zoon kan men de newborn fotografie doen. Of de dagelijkse zorgmomenten die je als gezin doet vast laten leggen bij je thuis. Zodat  die unieke momenten weer terug kan zien , 

Duitse Herder : Een andere hobby van mij is het fotograferen van de Duitse Herder, waar ik ook mee train op de Kringgroep in Roswinkel. De honden  en geleider zo op de foto te zetten dat je kan zien dat zowel dier als mens er plezier in hebben. Op verschillende clubmatchs wordt ik gevraagd om daar foto`s te maken van deze speciale evenement van de Duitse herder. De Duitse herder op zijn best op de foto te zetten en de hele dag rondlopen en de mensen en de vrijwilligers in actie te zien . Terug kijkend op een sportieve en gezellige evenement. Ook andere diersoorten zijn leuk om voor de camera te hebben

Kleur, licht en  compositie.  Dit is zo mooi op het licht op te zoeken en de kleuren. In een workshop van Willie Kers.  Waar je van je foto en schilderij maakt.