Dat ben ik.

 

Mijn naam is Trijntje Timmer. Geboren in Finsterwolde. 

Ik woon in Beerta, ben getrouwd en heb 2 dochters.

Ik werk op een gesloten afdeling met dementerenden.

Mijn grootste hobby is fotograferen.

 

Wat mij het meest aanspreekt in de wereld van fotografie is de journalistieke stijl. Dit houdt in dat je een verhaal vastlegt door middel van een onopvallende werkwijze. Mijn camera ligt altijd klaar .

Ik ben eigenlijk een allround fotograaf. Maar bij bepaalde onderwerpen ben ik niet te stoppen als ik de camera in mij hand heb  .

De bruidsfotografie en alles waar mensen van allerlei leeftijden en dieren bij zijn betrokken.

In de dierenwereld ligt mijn interesse het meest bij de Duitse Herder. Via de fokker (www.von-arjakjo.com) heb ik ervaring op mogen doen in het fotograferen van Duitse Herders tijdens shows. Ook zie je mijn foto`s geregeld op de website van www.oldmabtnu.nl 

en bij de lagere school in het dorp weten ze mijn foto`s ook te waarderen . Net zo als het dorpsblaadje de Beersterzunne.

Ik heb bij Karen Klein meerdere workshops gevolgd o.a. basisfotografie, portretfotografie, straatfotografie en avond fotografie. in 2018 2volle dagen de workshop bij Peter Lammers gevolgd van Bruidsfotografie . In november 2018 heb ook ik de workshop '' Moment design,,  van Peter Lammers gevolgd waar ik weer veel handvaten kreeg om me nog beter te ontwikkelen.

 

Op mijn werk, in het verpleeghuis, heb ik een kleine expositie van mijn foto's.

 

Wil u of jullie een fotoshoot  laat mij het weten. Ik kan eventueel ook bij u thuis wat foto`s maken ik heb  achtergronden en materiaal voor de hele kleintjes(new born) .Of we maken en afspraak op een mooie locatie in de buurt.

Kijk gerust verder op de website en aarzel niet om contact met me op te nemen via het contactformulier, de mail of via mijn  Facebook pagina.

 

Hopelijk tot ziens!